Organizacija događaja

Organizacija događaja podrazumjeva primjenu vještina upravljanja projektima sa ciljem realizacije događaja poput formalnih zabava, konferencija, seminara, konvencija, festivala, svečanosti, koncerata, sajmova, BTL i drugih aktivnosti prilagođenih specifičnim potrebama klijenta koje su, svaka na svoj način, prilika za promociju poslovnih dostignuća, novih usluga i proizvoda.

Iz perspektive savremenog poslovanja, organizacija i upravljanje događajima je od velikog značaja kako biste dostigli potrebnu izloženost i doprinijeli boljem imidžu Vašeg brenda.

Na putu ka tom cilju potreban Vam je pouzdan partner – zbog toga Vam je na raspolaganju naša logistička, operativna i tehnička podrška, bez obzira na to da li Vam je pomoć potrebna u pojedinim segmentima ili Vam više odgovara rad po principu „ključ u ruke“.

U našem portfoliju nalazi se veliki broj uspješno realizovanih događaja različitih formata, na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Kreiramo jedinstveni vizuelni i verbalni identitet Vašeg događaja, pružajući podršku od ideje do finalne produkcije i realizacije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u različitim industrijama, pomoći ćemo Vam da stvorite jedinstven kontekst koji će donijeti visoku prepoznatljivost i osigurati da događaj stvori željenu percepciju kako među učesnicima i posetiocima, tako i među predstavnicima medija.

Zanima Vas usluga organizacije događaja?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem roku.

PREVODILAČKE USLUGE

Pouzdano, efikasno, uz strogu poverljivost i poštovanje rokova prevešćemo sve vrste tekstova, romana, dokumenata, ugovora, izveštaja, web prezentacija i svega što vam je neophodno za komunikaciju ili korespodenciju sa vašim klijentima, auditorijumom ili zaposlenima. Naš tim iskusnih i posvećenih…

PRODUKCIJA

U savremeno doba video zapis nametnuo se kao najsnažniji medijski format i najefikasniji oblik promocije. Postajući temelj svake informacije, predstavlja najbolji način da Vašoj ciljnoj grupi prenesete željenu poruku, bez obzira na to da li je informativnog, edukativnog, promotivnog, reklamnog…

MONITORING

Da li želite da budete informisani o dešavanjima u Vašoj delatnosti? Da li imate potreba da dobijete podatke o medijima koji objavljuju priloge o Vašoj delatnosti, Vašoj kompaniji i konkurenciji? Da li su Vam potrebne informacije o komunikaciji na društvenim mrežama – za Vašu kompaniju…