Iznajmljivanje prostora

Poslovni centar naše kompanije raspolaže najsavremenijim tehničkim, tehnološkim i prostornim resursima za organizaciju specijalnih događaja, konferencija za medije, panel diskusija, okruglih stolova, edukativnih programa i promotivnih događaja.

U zavisnosti od potreba na raspolaganju su Vam različiti prostori i sale, koje se dodatno mogu prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika. Sve sale su opremljene najsavremenijim uređajima koji će omogućiti nesmetan rad i komunikaciju tokom trajanja događaja.

Osim savremenog prostora i tehničke podrške, ljubaznost i predusretljivost profesionalnog osoblja predstavlja faktor koji osim logističkog aspekta ostvaruje i značajan uticaj na ukupnu percepciju uspješnosti događaja koji organizujete. Zato ćemo Vam pomoći da kreirate efikasne timove koji će u svakom trenutku biti spremni da odgovore na sve potrebe i zahtjeve učesnika i posjetilaca.

Naši programski moderatori spremni su da se detaljno upoznaju sa svakom temom, predstave događaj i učesnike, a potom upravljaju njegovim tokom inicirajući diskusije i angažujući publiku u interaktivnom dijalogu.

Uspješan događaj zahtjeva kvalitetno planiranje svih detalja, pa i onih koji se odnose na vrijeme koje je rezervisano za pauze i predah od programskih sadržaja. Sa velikim zadovoljstvom ćemo procijeniti potrebe Vašeg auditorijuma, planirati i organizovati kompletnu ketering uslugu – od izbora i naručivanja, pa sve do trenutka posluženja.

Zanima Vas usluga iznajmljivanja prostora?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem roku.

PREVODILAČKE USLUGE

Pouzdano, efikasno, uz strogu poverljivost i poštovanje rokova prevešćemo sve vrste tekstova, romana, dokumenata, ugovora, izveštaja, web prezentacija i svega što vam je neophodno za komunikaciju ili korespodenciju sa vašim klijentima, auditorijumom ili zaposlenima. Naš tim iskusnih i posvećenih…

PRODUKCIJA

U savremeno doba video zapis nametnuo se kao najsnažniji medijski format i najefikasniji oblik promocije. Postajući temelj svake informacije, predstavlja najbolji način da Vašoj ciljnoj grupi prenesete željenu poruku, bez obzira na to da li je informativnog, edukativnog, promotivnog, reklamnog…

MONITORING

Da li želite da budete informisani o dešavanjima u Vašoj delatnosti? Da li imate potreba da dobijete podatke o medijima koji objavljuju priloge o Vašoj delatnosti, Vašoj kompaniji i konkurenciji? Da li su Vam potrebne informacije o komunikaciji na društvenim mrežama – za Vašu kompaniju…