Prevodilačke usluge

Pouzdano, efikasno, uz strogu povjerljivost i poštovanje rokova prevešćemo sve vrste tekstova, romana, dokumenata, ugovora, izvještaja, web prezentacija i svega što Vam je neophodno za komunikaciju ili korespodenciju sa Vašim klijentima, auditorijumom ili zaposlenima. Naš tim iskusnih i posvećenih prevodilaca je u svakom trenutku spreman da isporuči različite vrste prevoda u svim jezičkim kombinacijama, sa ili bez ovjere sudskog tumača.

Nudimo usluge titlovanja video materijala, izradu transkripta iz video ili audio materijala, kao i prevode objava na društvenim mrežama ili tekstova za Vaš web sajt.

Sem pisanih prevoda, radimo sve usmene prevode bilo da su konsekutivni ili simultani. U dogovoru sa Vama i namjenom prevoda koji Vam je neophodan pronaći ćemo najbolji način i pristup kako bismo adekvatno odgovorili na zadatak.

Konferencijska prevođenja, kao jedan od najzahtevnijih zadataka zahtjevaju izuzetnu koncentraciju. Kako prevodilac u glavi istovremeno mora da drži dva različita, a ipak povezana misaona procesa, dopustite da se profesionalci iz naše firme postaraju da komunikacija na konferencijama koje održavate teče neometano. S obzirom na to da se konferencije uglavnom tiču stručnih određenih tema, za ovakvu vrstu prevoda neophodna je izuzetna priprema i neopoziva stručnost, te smo za ovakve situacije sigurno najbolji izbor za Vas.

Saradnja tima za prevode sa monitoring timom omogućava Vam praćenje i izveštavanje o trendovima Vaše djelatnosti u drugim zemljama svijeta.

U kombinaciji sa svim uslugama koje naša kompanija nudi, možete da očekujete proizvod naših kolega na svim savremenim jezicima.

Zanima Vas usluga prevoda?

Popunite formu i javićemo Vam se u najkraćem roku.

PREVODILAČKE USLUGE

Pouzdano, efikasno, uz strogu poverljivost i poštovanje rokova prevešćemo sve vrste tekstova, romana, dokumenata, ugovora, izveštaja, web prezentacija i svega što vam je neophodno za komunikaciju ili korespodenciju sa vašim klijentima, auditorijumom ili zaposlenima. Naš tim iskusnih i posvećenih…

PRODUKCIJA

U savremeno doba video zapis nametnuo se kao najsnažniji medijski format i najefikasniji oblik promocije. Postajući temelj svake informacije, predstavlja najbolji način da Vašoj ciljnoj grupi prenesete željenu poruku, bez obzira na to da li je informativnog, edukativnog, promotivnog, reklamnog…

MONITORING

Da li želite da budete informisani o dešavanjima u Vašoj delatnosti? Da li imate potreba da dobijete podatke o medijima koji objavljuju priloge o Vašoj delatnosti, Vašoj kompaniji i konkurenciji? Da li su Vam potrebne informacije o komunikaciji na društvenim mrežama – za Vašu kompaniju…