ČINIMO SLIKU POTPUNOM

Kompanija Ninamedia specijalizovana je za praćenje i analizu medijskog sadržaja, istraživanje tržišta i javnog mnjenja, definisanje i implementaciju komunikacionih rješenja, strateškom pozicioniranju kompanija i institucija. Zahvaljujući primjeni jedinstvene metodologije i najsavremenijih tehnoloških rješenja, Ninamedia je u mogućnosti da trenutno reaguje na sve potrebe i zahtjeve klijenata pružajući Vam sveobuhvatnu podršku 24h dnevno, 365 dana u godini, na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

Mediji u velikoj mjeri utiču na mišljenje ljudi, na njihovo ponašanje, na to šta će da kupuju ili za koga će da glasaju. Teško da biste pronašli organizaciju koja ne bi željela da sazna šta mediji pišu o njoj, ljudima koji je predstavljaju, konkurentima, proizvodima i uslugama koje prodaju i o važnim javnim temama koje bi mogle da utiču na njihovo poslovanje. Praćenje i prikupljanje svih relevantnih medijskih objava predstavlja prvi korak ka sticanju neophodnih saznanja o tome koji mediji i kakve informacije prenose o Vama, ili o Vama važnim temama. Pravovremeno i sveobuhvatno raspolaganje dostupnim medijskim sadržajima predstavlja bazični informacioni kapital na osnovu koga je moguće mjeriti rezultate ukupnih napora u građenju vlastite reputacije.

Gotovo dvije decenije, kompanija Ninamedia prikuplja podatke koji, iskorišćeni na pravi način, daju informacije od suštinskog značaja za Vaš uspjeh. Rastući zajedno sa našim partnerima, postavljamo nove trendove i tokom godina, Ninamedia se uspješno pozicionirala i u segmentu usluga istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnjenja, prevodilačkih usluga, audio i video produkcije, organizacije događaja, digitalnog marketinga, kreiranja i vođenja društvenih mreža.

NAGRADE I PRIZNANJA

Novosadski Winter Fest izabran je za jedan od 10 najboljih evropskih prazničnih festivala po izboru sajta European Best Destinations (2019).

Pet zlatnih medalja za organizaciju festivala i pehar za visok nivo organizacije turističkih manifestacija na Međunarodnom sajmu turizma (2017)

Superbrands (2015-2016, 2017-2018)

Nagrada Srpske asocijacije menadžera (SAM) za najboljeg poslodavca u kategoriji za mala i srednja preduzeća (2013)

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” za izuzetne rezultate u poslovanju, u oblasti poslovne komunikacije (2008)

ČLANSTVA

Kompanija Ninamedia članica je nekoliko asocijacija i organizacija, među kojima su Društvo Srbije za odnose s javnošću, Nemačko-srpska privredna komora AHK, Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji, Mokrogorska škola menadžmenta, Udruženje poreskih savjetnika, Francusko-srpski poslovni klub, ESOMAR, Britansko-srpska privredna komora (BSCC).

SERTIFIKATI

ISO 9001:2015

ISO 27001:2014

ISO 17100:2015

Neka brojevi govore umjesto nas

0 +
KLIJENATA
0 +
ZAPOSLENIH
0 +
GODINA
0 +
ZEMLJE

Naše lokacije